HTV Bouwtechniek
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 70 4443445
E info@htv-bouwtechniek.nl

Vacature

BIM Modelleur

Wij maken graag kennis met jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met een brede interesse in bouwtechniek die onze opdrachtgevers gaan bijstaan in het bouwtechnisch uitwerken van plannen voor grote complexe projecten in ontwerpfase. De focus ligt hierbij op modelleren, detailleren, toetsing Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) en de regelgeving die indirect daaraan gekoppeld is.

Welke uitdaging bieden wij jou?

In een gemotiveerd en divers team werken we gezamenlijk aan grootschalige projecten. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de bouwkundige modellen en tekeningen die benodigd zijn voor de realisatie van het project. Projectteams bestaan uit een mix van ervaren en jongere bouwkundige medewerkers. Het samenwerken vanuit kantoor heeft sterk de voorkeur. Er is één duidelijk aanspreekpunt om misverstanden in communicatie te voorkomen. De projectverantwoordelijke (PV) stuurt intern het team aan, samen met een (assistent) projectleider. Taken zijn vooraf duidelijke vastgelegd, maar de informele onderlinge samenwerking is essentieel voor een goede teamprestatie. 

Wat staat er op jouw CV?

Het begint met een passie voor bouwtechniek en bouwmaterialen en je ziet het als een uitdaging om de (werk-)omgeving een stukje mooier en duurzamer te maken. Je moet in staat zijn technische vraagstukken in teamverband te onderzoeken en analyseren en dit samen te vertalen naar een technische oplossing. Je kunt de informatie van de constructeur, installateurs en andere betrokken adviseurs beoordelen.

Op jouw CV zien we een afgeronde MBO- of HBO-opleiding Bouwkunde. in Nederland Ervaring met Revit is hierin een vereiste, werken in een vergelijkbare positie een pré. Je bent creatief, stressbestendig en beheerst een nauwkeurige manier van werken met oog voor detail. Het is daarbij een pré als je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding hebt.

Ons aanbod?

Stel je voor: elke dag een nieuw avontuur met projecten die jou uitdagen en inspireren en waarin je veel zelfstandigheid krijgt. Duurzaamheid, circulariteit, maar ook welzijn en innovatieve technieken als BIM management en hoe we dit in onze projecten kunnen toepassen staan hoog op onze agenda. Onze gedeelde ambitie om continu te verbeteren daagt jou uit om te blijven groeien. Jouw ontwikkelingsreis wordt in samenwerking uitgestippeld, zodat je een pad bewandelt dat écht bij jou past. Natuurlijk dient jouw inzet te worden beloond en dat doen we met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de BIM Modelleur die wij zoeken?

Hebben wij jouw interesse gewekt en spreekt onze functie jou aan?
Neem dan contact op met Katrien Viguurs. Ze is bereikbaar op 070 44 43 445 en stuur je CV naar vacature@htv-bouwtechniek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op