HTV Bouwtechniek
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 70 4443445
E info@htv-bouwtechniek.nl

Over

HTV Bouwtechniek

Modelleren is onze passie

Binnen Diepenhorst De Vos & Partners vertegenwoordigt HTV Bouwtechniek de disciplines bouwtechnische planuitwerking en BIM-management. Sinds 1990 zijn wij betrokken bij klein- en grootschalige plannen door het hele land en vervullen wij de bouwtechnische taken binnen een projectteam. Onze expertise strekt zich uit tot alle aspecten van integrale bouwtechniek, waaronder advies- en modelleerwerk, ontwerpassistentie, bestekken en projectbegeleiding en -coördinatie. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie / transformatie wij helpen u graag om een inspirerend, goed functionerend, gezond en duurzaam gebouw te creëren dat voldoet aan uw ambities.

Voor meer informatie over onze diensten, verwijzen wij u graag door naar onze dienstenpagina.

Een professionele aanpak en volledige ontzorging

Bij HTV Bouwtechniek onderscheiden wij ons door onze focus op haalbaarheid en kwaliteit. Als bouwtechnisch bureau streven wij ernaar om de visie van de architect zoveel mogelijk te behouden en daar waar mogelijk te versterken. Onze brede expertise stelt ons in staat om de uitgangspunten en wensen van alle betrokken partijen te begrijpen en te integreren in onze plannen. Met een hecht team en korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en zorgen voor een gestructureerde aanpak die de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van elk project waarborgt. Bij de bouwtechnische uitwerking is de ontwerpvisie van de architect bepalend voor de oplossingsrichting.

Integrale aanpak staat centraal

HTV Bouwtechniek is in 1990 opgericht vanuit het Architektenburo Van Harmelen en Van der Toorn Vrijthoff BV. Het bureau wordt vanaf 1999 voortgezet als zelfstandige onderneming onder leiding van Arno Vis en Herbert van Brug. Sinds 2019 bundelt HTV Bouwtechniek haar krachten met 5 andere bedrijven binnen de holding Diepenhorst De Vos en Partners. De meerwaarde voor u ligt in de grote diversiteit van specialisten binnen onze organisatie in bouwmanagement- en techniek, kostenadvies, planontwikkeling, installatieconcepten en vastgoedadvies waarvan wij eenvoudig gebruik kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij complexe opgaven en wordt een integrale aanpak gewaarborgd. Trots zijn we op onze nominatie voor de FD Gazelle Award in 2023 voor snelst groeiend bedrijf.

Wij streven vanaf het begin naar financiële beheersing en optimale kwaliteit

Onze zes kernwaarden zijn creativiteit, onafhankelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid, daadkracht en integriteit.
Bij HTV Bouwtechniek streven we vanaf het begin samen met de opdrachtgever naar financiële beheersing, optimale kwaliteit en bovendien een prettige samenwerking waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op