HTV Bouwtechniek
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 70 4443445
E info@htv-bouwtechniek.nl

HTV Bouwtechniek

BIM Management

Als je het proces op een goede manier inricht is dat absoluut kostenbesparend.

Bij HTV Bouwtechniek geloven we in de meerwaarde van het gezamenlijk ontwerpen in BIM binnen een ontwerpteam als het gaat om het vroegtijdig opsporen en oplossen van potentiële conflicten. Toch is een vlekkeloos “BIM-project” niet vanzelfsprekend en vragen complexe opgaven om een stuk extra coördinatie om zo alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met de rol van BIM Coördinator / Manager en nemen graag het voortouw om de lijnen uit te zetten en verschillende modellen en disciplines te integreren. “Zo creëer je meerwaarde”.

Bij aanvang van uw project, organiseert en beheert HTV Bouwtechniek het centrale data-platform voor opslag en toegankelijkheid van alle digitale informatie. Daarnaast definiëren we samen de BIM-doelen en stellen aan de hand daarvan de kaders vast. Goed BIM en DATA management geeft structuur en verkleint de foutkans binnen projecten.We zien onze rol als die van regisseur waarbij we een brug proberen te slaan tussen de verschillende disciplines. We geloven in de kracht van vakmanschap en hechten waarde aan diepgaande kennis van de verschillende BIM applicaties (zoals Revit), bouwmaterialen, een gedetailleerde planning en naleving van regelgeving.

Bij BIM management is samenwerking essentieel. Het draait om het bevorderen van communicatie en samenwerking tussen alle belanghebbenden om het succes van het project vanaf de start tot en met de exploitatie te waarborgen.

Harmen Boer presenteert voor de VG Visie Wintereditie

Het grote voordeel van BIM is dat je in een vroeg stadium samenwerkt.

Benieuwd naar al onze werkzaamheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op