HTV Bouwtechniek
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 70 4443445
E info@htv-bouwtechniek.nl

HTV Bouwtechniek

Diensten

Benieuwd naar al onze werkzaamheden?

HTV Bouwtechniek is een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in bouwkundige planuitwerking. Wij werken als bouwkundig advies- en ontwerpbureau aan boeiende en toonaangevende projecten in Nederland. Samen met onze collega’s binnen Diepenhorst Vos en Partners gaan wij iedere integrale bouwopgave aan. HTV organiseert en beheert daarbij het centrale opslag platform en de toegankelijkheid van alle digitale informatie binnen een project.

Voor ons staat samenwerken voorop. Uw succes is ons succes. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om samen met u mooie, inspirerende, goed functionerende, prettige, duurzame en circulaire gebouwen te creëren. De visie van de architect is hierbij altijd de leidraad voor onze integrale planuitwerking.

De inzet van HTV Bouwtechniek is gericht op het voortdurend optimaliseren van het ontwerp met als gezamenlijk doel: een optimaal gebouw in alle kwaliteitsaspecten.

Bouwkundig advies en ontwerp

Het bouw- en ontwerpproces verandert voortdurend en dat vraagt veel van de participanten. Een gestructureerde samenwerking, in- en extern, is hierbij de sleutel.

Lees meer
BIM Management

Als externe partner zijn wij in staat om de structuur van het BIM-proces goed in te richten en de kwaliteit van de modellen te controleren, waar nodig bij te sturen en te bewaken.

Lees meer
Besluit bouwwerken leefomgeving

HTV Bouwtechniek adviseert en toetst ontwerpen aan de gestelde eisen uit het Besluit bouwwerken leefomgeving voor een soepele vergunningsafhandeling.

Lees meer
Haalbaarheidsstudies

Met het ontwerpen en opstellen van rekenmodellen krijgen we snel inzicht in de haalbaarheid van projecten, met aandacht voor programma, duurzaamheid en kosten.

Lees meer
Bestekken

HTV Bouwtechniek gebruikt KUBUS Spexx voor het opstellen van bestekken. Er kan gekozen worden uit diverse systematieken zoals STABU, NL/sfB of NEN2699.

Lees meer
NEN 2580 Meetcertificaten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor oppervlaktemetingen die voldoen aan de NEN2580 richtlijnen. We denken graag met u mee zodat u het juiste certificaat ontvangt.

Lees meer
Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op